database etablering og drift
Billed-database hos unltd

Når jeg laver fotos i lidt større portioner, enten som en samlet opgave til en billedbank eller som fotografering over længere tid, leverer jeg samtidig gerne en database via mit web med login, hvor alle billeder kan søges og downloades fra en almindelig browser. Så er der fuldt overblik og let tilgængelighed til billederne for senere brug.

Billed-database in-house hos kunden

Ønsker du i stedet at få etableret billed-databasen hos jer selv, hjælper jeg gerne med at fastlægge arbejds-procedurer og etablere databasen in-house hos jer. Dermed kan meget arbejde med levering af billeder gøres til selvbetjening og du bliver aflastet.

Fuld dokument-database

Har du brug for at få styr på alle andre dokumenter i jeres afdeling også udover billederne, hjælper jeg jer gerne med at etablere jeres database med alle relevante dokumenter og dermed få gjort alt materiale let tilgængeligt og visuelt overskueligt for jer. Den softwareløsning jeg gør brug af er nemlig bygget til at fungere som samarbejds-redskab for en kommunikationsafdeling med fuld styring af godkendelsesprocesser, distribution af godkendt materiale og automatisk opdatering af materialet.